JOŠ MALO NOVITETA U BIPA DROGERIJAMA!

bipa noviteti3 1200x795px
U BIPA drogerijama, ponovno je došlo do povećanja Ziaja asortimana! U odabranim BIPA poslovnicama od sada možete pronaći proizvode iz nove, Baltic Home Spa fit linije te Lemon cake i Marshmallow pilinge!

Baltic, Lemon cake i Marshmallow pilinge moći ćete pronaći u svim BIPA poslovnicama, mousse, serum, masažno ulje i sprej dostupni su također u svim poslovnicama osim BIPE Importanne, dok je gel za tuširanje iz Baltic linije dostupan samo u odabranim poslovnicama.

Nova Ziaja BALTIC HOME SPA fit linija proizvoda osmišljena je kao cjeloviti, opuštajući spa i anticelulitni tretman. Idealna je za osobe koje preferiraju aktivan način života, vode brigu o svom tijelu i zdravlju te uživaju u blagodatima wellness tretmana. Osmišljena je kao koncept koji se sastoji od 3 rituala (eksfolijacijski, anticelulitni i opuštajući) s ciljem detoksikacije, poboljšanja cirkulacije, ali i cjelokupnog izgleda i zdravlja kože. Dodatno pomažu u borbi protiv celulita i pripremi tijela za trening, ali i pružaju savršenu njegu i relaksirajući učinak nakon tjelesnih aktivnosti. Važno je naglasiti da su svi proizvodi veganski, eco-friendly te sadrže i do 99% sastojaka prirodnog podrijetla. Glavni sastojci, kofein, ekstrakt smokve, alginska kiselina, illipe maslac jamac su visoke učinkovitosti svih proizvoda, a aromatične i osvježavajuće voćne note manga osim što pružaju očaravajuće trenutke opuštanja, zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Poput već svima dobro poznatog pilinga iz lemon cake linije i marshmallow piling odlikuju ista fantastična svojstva, a slatki i zavodljivi mirisi jagode i kolačića od sljeza privući će poklonike kozmetičkih proizvoda intenzivnih voćnih i slatkih aroma. Oba pilinga namijenjena su za sve dobne skupine, a upravo zahvaljujući čarobnim mirisnim aromama, inovativnim formulama i teksturama, beskrajno će razveseliti klince kao i sve one koji se tako osjećaju te unijeti svježinu i zaigranost u svakodnevni ritual njege.