Inovacija iz Ziaje – nova generacija čistača

Ziaja micelarne vode i pjene_1200x795px_korekcija 01.12.20.
U današnje vrijeme, najveći izazov za proizvođače proizvoda za čišćenje lica je osmišljavanje proizvoda koji su prilagođeni zahtjevima modernog načina života, učinkovito uklanjaju šminku, višak sebuma i ostale nečistoće, a istovremeno pružaju koži potrebno njegu i zaštitu. Život u urbanim aglomeracijama, provođenje puno vremena u zatvorenim, klimatiziranim prostorima te onečišćenje zraka koje uključuje smog, prašinu, čestice prašine s promjerom većim od 2,5 mikrona (PM 2,5)...predstavljaju stvarnu prijetnju za zdravlje i izgled kože. Obrambena funkcija kože slabi, postaje podložna oksidativnom stresu i upalnim procesima. Posljedica navedenog je ubrzano starenje kože, gubitak elastičnosti i pojava tamnih, pigmentacijskih mrlja. Koža postaje suha, dehidrirana, hiperosjetljiva i sklona alergijskim reakcijama.

Moderni potrošači upoznati su s rizicima urbanog načina života i sve više osviješteni u pogledu korištenja najnovijih i najučinkovitijih rješenja koji čišćenje lica pretvaraju u jednostavnu i brzu rutinu te imaju antioksidativni i anti-pollution učinak. Svjesni su činjenice, da način čišćenja i proizvodi koji se u tu svrhu koriste, imaju značajan utjecaj na stanje i izgled kože i to ne samo u sadašnjosti, već i u budućnosti, zbog čega sve veću pažnju polažu upravo u odabir proizvoda za čišćenje. Kako bi odgovorila potrebama modernog način života Ziaja je osmislila novu generaciju micelarnih voda i pjena za umivanje koji u potpunosti udovoljavaju zahtjevima potrošača.

Ziaja Anti-pollution micelarne vode

Udovoljavaju potrebama kože koja je izložena negativnim učincima onečišćenog zraka. Dolaze u ekonomičnom i praktičnom pakiranju s pumpicom (390ml). Koncept novih micelarnih voda bazira se na anti-pollution učinku, odnosno učinkovitom čišćenju štetnih čestica prašine s promjerom većim od 2,5 mikrona. Minimaliziraju štetni utjecaja vanjskih faktora na kožu te učinkovito uklanjaju šminku (čak i vodootpornu maskaru), višak sebuma, nečistoće i prašinu. Vrlo su nježne za kožu, pa nakon uporabe nije potrebno ispiranje. Obogaćene su jedinstvenim kompleksom koji ima izvrstan umirujući učinak kod osjetljive kože, dok istovremeno suhoj koži pruža dugotrajnu hidrataciju. Pogodne su za skidanje šminke s očiju, kod osoba s oštećenim trepavicama i koje nose kontaktne leće.

 • Ne sadrže dodane mirise i umjetna bojila.
 • 95% sastojaka je prirodnog podrijetla.
 • Veganski i gluten free proizvodi.
 • Samo u jednom potezu uklanjaju do 85% nečistoća.

U ponudi (u odabranim dm prodavaonicama i web trgovinama – Bazzar.hr i  Biraj.hr):

 • Ziaja hidratantna micelarna voda za čišćenje lica i očiju za suhu kožu 390ml (dm-drogerie markt d.o.o. – akcijska mpc: 32,90kn)
 • Ziaja umirujuća micelarna voda za čišćenje lica i očiju za osjetljivu kožu 390ml (dm-drogerie markt d.o.o. – akcijska mpc: 32,90kn)

Ziaja Moisturising pjene za umivanje

Prvi su proizvod takve vrste u Ziaja ponudi. Baziraju se na novom „mliječnom” konceptu koji uključuje istodobno čišćenje i hidrataciju te u potpunosti udovoljavaju univerzalnim potrebama svakodnevne rutine čišćenja.

„Mliječni” koncept podrazumijeva jedinstven kompleks sastojaka prirodnih laktata kojima su obogaćene pjene za umivanje: natrijev laktat, mliječna kiselina i natrijeva sol PCA. Sadrže i aktivne sastojke s umirujućim učinkom i koji smanjuju mogućnost pojave iritacija. Pjena veže na sebe višak sebuma i šminku te na taj način učinkovito, a istovremeno vrlo nježno čisti epidermu.

Udovoljavaju specifičnim potrebama različitih tipova kože, a zahvaljujući „mliječnom” konceptu imaju izvrstan umirujući učinak kod osjetljive kože, dok istovremeno suhoj koži pružaju dugotrajnu hidrataciju. Pogodne su za osobe s osjetljivim očima i koje nose kontaktne leće.

 • sadrže nježne sastojke za čišćenje
 • ne sadrže SLS i SLES sulfate
 • ne sadrže ulja
 • 98% sastojaka je prirodnog podrijetla.
 • Veganski i gluten free proizvodi

U ponudi (u odabranim dm prodavaonicama i web trgovinama – Bazzar.hr i  Biraj.hr):

 • Ziaja pjena za umivanje lica za osjetljivu i kožu sklonu crvenilu 150ml (dm-drogerie markt d.o.o. – akcijska mpc: 32,90kn)

Ziaja pjena za umivanje lica za suhu i osjetljivu kožu 150ml (dm-drogerie markt d.o.o. – akcijska mpc: 32,90kn)

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.