{GRAD ZA GRAD} „Izgradimo i obnovimo budućnost zajedno. Kao i Gdansk, ponovno ćete zasjati!“

dm&ziaja zajedno
Nakon što je tijekom II. Svjetskog rata Gdansk pretrpio strahovita razaranja, kroz obnovu mu je udahnut novi život i vraćen stari sjaj, zbog čega mu je tužna sudbina potresom uništene Petrinje, Gline, Siska i ostatka Banovine, na žalost dobro poznata.

Kao i uvijek, vjerujemo u bolje sutra i gajimo nadu kako će se potresom razorena područja u što kraćem roku obnoviti. Kako bi bili barem korak bliže tom cilju, u suradnji s dm – drogerie marktom odlučili smo donirati 2 kune za svaki kupljeni Ziaja proizvod iz GdanSkin linije, za pomoć stradalim područjima.

Pridružite se ovoj plemenitoj aktivnosti kako bi {ZAJEDNO} pomogli u izgradnji i obnovi te da stradala područja ponovno vrate svoj sjaj!

Tko smo mi?

Tvrtka s jedinstvenim ciljem: pružiti Vam holistički wellness za tijelo, um i duh. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti nas pokreće.

Zašto odabrati naše proizvode?

Primarni zadatak kože je da zaštiti čitav organizam i prikrije sve naše male unutarnje nedostatke. Njegujte je vrhunskim proizvodima provjerene kozmetike i uživajte u svome tijelu svaki dan.

Naša misija

Zadovoljstvo kupaca i potrošača naša je misija. Svakodnevno osluškujemo njihove potrebe, te prema njima prilagođavamo našu ponudu. Visoka kvaliteta, inovativnost te pristupačne cijene naš su imperativ.

Kontakt

Upiši email i prvi saznaj novosti i događaje u svjietu kozmetike.