orijent losioni za tijelo

orijentalna linija losiona za tijelo

 

Ciljana skupina

Žene i muškarce svih dobnih skupina te djeca od navršene treće godine života.

 

Značajke proizvoda

Lagana i prozračne tekstura, iznimna hidratacijska i negujuća svojstva te topli i senzualni mirisima orijenta. Brzo se upijaju u kožu i na tijelu ostavljaju prekrasan miris. Stoljećima pažljivo čuvane tajne ljepote i njege iz dalekog orijenta te pomno birani prirodni sastojci pretočeni u Ziaja orijentalnu liniju losiona za tijelo, podarit će koži prekrasan i zdrav izgled, a svakodnevnu njegu pretvoriti u vrhunski doživljaj.

 

Glavni sastojci

Proteini kašmira savršeno zaglađuju kožu i stvaraju zaštitni sloj koji osigurava prirodnu ravnotežu hidro lipida.
Arganovo ulje dobiva se postupkom hladnog prešanja plodova drveta Argana. Bogato je vitaminom E. Nadomještava manjak strukturnih supstanci kože, većinom ceramida. Jača pirodnu hidro lipidnu barijeru, vidljivo poboljšava elastičnost i mekoću te intenzivno regenerira kožu i ublažuje iritacije.
Proteini svile aktivno hidratiziraju i regeneriraju kožu. Vraćaju koži mekoću, elastičnost i sjaj. Štite protiv negativnih vanjskih faktora.
Ceramidii (fosfolipidi, sfingolipidi) su specifična skupina lipida u rožnatom sloju kože. Najvažniji su strukturni element prirodne zaštitne barijere epiderme. Imaju izrazit regenerativan učinak. Njeguju, štite i hidratiziraju kožu.