jasmine linija

Ciljana skupina

Žene 50 + (mogu koristiti i mlađe žene koje imaju suhu kožu). Preporuča se za svakodnevnu uporabu

Prikladno za sve koji vole ekskluzivne kozmetičke proizvode, bogate teksture i konzistencije, kompaktne i kremaste

 

Značajke proizvoda

Linija je napravljena u skladu s aktualnim trendovima u kategoriji anti – age proizvoda, odnosno ciljana ponuda  anti-age proizvoda  u skladu s potrebama potrošača  određene životne dobi.

Proizvode odlikujue jedinstvena i prekrasna mješavina mirisa, posebice privlačna ženama u dobi 50+.

Originalna i izvorna receptura  u sastavu kombinira  maslac jasmina koji ima snažno regenerativno djelovanje i moderne ani-age sastojke dokazane učinkovitosti kao što su: genistein (biljni hormon iz soje koji je snažan antioksidans i potiče proizvodnju kolagena), kalcij, mikoro-kolagen, hijaluronska kiselina, proteini za zatezanje kože s dugoročnim učinkom)

Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni, nisu testirani na životinjama.

 

Učinkovitost i sigurnost

Dokazana učinkovitost – proizvodi se podvrgavaju strogim labaratorijskim testovima koji osiguravaju učinkovitost i sigurnost proizvoda . Učinkovitost je ispitana putem in-vivo testova a, rezultati pokazuju da se redovitom primjenom glatkoća kože povećava za 43%, za 42% se smanjuje hrapavost kože, te za 24% se smanjuju bore (noćna krema protiv bora).

 

Glavni sastojak

Maslac od jasmina – Bogat je poli-nezasićenim masnim kiselinama koje karakterizira visoka nutritivna vrijednost.

 

Djelovanje

Utjecaj na kožu:  pomaže pri formiranju ceramida u koži koji su odgovorni za stabilnost , elastičnost i zaštitnu barijeru kože.

Ima anti-age  i regenerativna svojstva , stimulira stanice u dubljim slojevima kože, kao što su fibroplasti koji proizvode kolagen, elastin i hijaluronsku kiselinu, a koji su odgovorni  za čvrstoću kože i elastičnost

Pruža zaštitu od starenja uzrokovanog izlaganju sunčevoj svjetlosti,  te zaštitu od UV zračenja koje može uzrokovati upale i keratozu; sprječava  nepravilnu raspodjelu melanina te značajno reducira sunčeve pjege i mrlje na koži.

U kombinaciji s ostalim anti –age sastojcima u proizvodima uspješno rješava slijedeće disfunkcije odnosno probleme kože: pretjerana keratinizacija kože, suhoća, dehidracija, manjak elastičnosti, hrapavost kože

Značajno reducira postojeće te smanjuje nastanak novih bora.

 

Ostali aktivni sastojci

Esencijalne masne kiseline iz maslinovog ulja, ulja kokosa te palminog i kanola ulja, hidroksiprolin , provitamin B5