argan & tsubaki oil

argan & tsubaki oil linija

Ciljana skupina

Preporuča se za suhu, oštećenu, gustu, oštru i kovrčavu kosu koju treba „ukrotiti” odnosno za njegu kose nakon čestih frizerskih tretmana. Može se koristiti od 12. godine nadalje.

 

Značajke proizvoda

Proizvodi posebno osmišljeni za one čija je kosa suha i oštećena uslijed svakodnevnog izlaganja visokim temperaturama prilikom frizerskih tretmana (sušenje, feniranje, peglanje) odnosno za gustu, kovrčavu kosu koju treba ukrotiti.

Osiguravaju aktivnu regeneraciju, termalnu zaštitu, zaglađuju kosu te joj pružaju blistav izgled i sjaj.

Jedinstvena i elegantna kombinacija cvjetnih i voćnih mirisnih nota, meksičkog cvijeta tuberoze, jasmina, ruže, ljubičice, breskve, lubenice i ananasa, djeluje opuštajuće na sva osjetila i stvara osjećaj beskrajne ugode. Svi proizvodi su dermatološki i alergološki testirani, pH neutralni i nisu testirani na životinjama.

 

Glavni sastojci i djelovanje

Arganovo ulje – dobiva se postupkom hladnog prešanja plodova drveta Argana koje raste samo u Maroku, a naziva se i tekućim zlatom i jedno je od najskupljih i najcjenjenijih ulja koja se koriste u kozmetičke svrhe. Sadrži 80% nezasićenih masnih kiselina i bogato je vitaminom E, pa učinkovito hidtratizira i obnavlja strukturu kose te potiče rast.

Tsubaki ulje – dobiva se postupkom hladnog prešanja sjemenki japanske kamelije, koja je zimzeleni grm koje još nazivaju i „zimska ruža“ jer raste i cvijeta ispod snježnog pokrivača od siječnja do ožujka i jedno je od pravih biljnih čuda. Ovo lagano ulje se od davnina koristi u Aziji, prvenstveno u Japanu za pravilnu njegu kose. Sadrži nezasićene masne kiseline, linolnu (omega-6) i oleinsku (omega-9). Njeguje, štiti i regenerira kosu, te joj daje prekrasan sjaj.