argan & tsubaki oil

argan & tsubaki oil linija

Ciljana skupina

Žene 12+ ; suha, oštećena kosa, gusta, oštra i kovrčava kosa koju treba „ukrotiti” odnosno za njegu kose nakon čestih frizerskih tretmana.

 

Značajke proizvoda

Proizvodi posebno osmišljeni za one čija je kosa suha i oštećena uslijed svakodnevnog izlaganja visokim temperaturama prilikom frizerskih tretmana (sušenje, feniranje, peglanje) odnosno za gustu, kovrčavu kosu koju treba ukrotiti.

Osiguravaju aktivnu regeneraciju, termalnu zaštitu, zaglađuju kosu te joj pružaju blistav izgled i sjaj.

Jedinstvena i elegantna kombinacija cvjetnih i voćnih mirisnih nota, meksičkog cvijeta tuberoze, jasmina, ruže, ljubičice, breskve, lubenice i ananasa, djeluje opuštajuće na sva osjetila i stvara osjećaj beskrajne ugode.

 

Glavni sastojci

Arganovo ulje
Tsubaki ulje

 

Djelovanje

Arganovo ulje dobiva se postupkom hladnog prešanja plodova drveta Argana koje raste samo u Maroku, a naziva se i tekućim zlatom i jedno je od najskupljih i najcjenjenijih ulja koja se koriste u kozmetičke svrhe.
Sadrži 80% nezasićenih masnih kiselina i bogato je vitaminom E, pa učinkovito hidtratizira i obnavlja strukturu kose te potiče rast.

Tsubaki ulje, također se dobiva postupkom hladnog prešanja sjemenki japanske kamelije, koja je zimzeleni grm koje još nazivaju i „zimska ruža“ jer raste i cvijeta ispod snježnog pokrivača od siječnja do ožujka, i jedno je od pravih biljnih čuda. Ovo lagano ulje se od davnina koristi u Aziji, prvenstveno u Japanu za pravilnu njegu kose.
Sadrži nezasićene masne kiseline, linolnu (Omega-6) i oleinsku (Omega-9). Njeguje, štiti i regenerira kosu, te joj daje prekrasan sjaj.