novo u ponudi – orijentalna linija gelova za tuširanje

Isprobajte novu Ziaja liniju kremastih gelova za tuširanje, koja unosi dašak luksuza u svakodnevnicu i osigurava vrhunsku njegu te prekrasan izgled kože.

Dopustite da vas zavedu senzualni i topli mirisi Orijenta, koji tuširanje pretvaraju u beskrajan užitak. Izrazito su kremaste konzistencije, a u dodiru s vodom pretvaraju se u bogatu pjenu.

Ziaja nova linija kremastih gelova za tuširanje, naimijenjena je za žene i muškarce svih dobnih skupina te djecu od navršene treće godine života.
Ne sadrže parabene.

Novu liniju Ziaja kremastih gelova za tuširanje potražite u svim dm prodavaonicama po super cijeni od 24,90.

ASORTIMAN

Ziaja creamy shower soap Cashmere – Gel za tuširanje na bazi proteina kašmira
Pakiranje: 500 ml | Prep. MPC: 24,90 kn

Kremasti gel za tuširanje na bazi proteina kašmira s mirisom ylang ylang-a, mošusa, vanilije i cedra. Proteini kašmira zaglađuju kožu i stvaraju zaštitni sloj koji osigurava prirodnu ravnotežu hidro lipida.
Nježno čisti kožu i ostavlja ju baršunasto mekom. Ne isušuje kožu. U dodiru s vodom pretvara se u bogatu pjenu. Ne sadrži parabene.

Ziaja creamy shower soap Argan Oil – Gel za tuširanje na bazi arganovog ulja
Pakiranje: 500 ml | Prep. MPC: 24,90 kn

Kremasti gel za tuširanje od arganovog ulja s mirisom vanilije, jasmina, sandalovine i ulja bergamota. Arganovo ulje bogato je vitaminom E, nadomještava manjak strukturnih supstanci kože, većinom ceramida. Jača pirodnu hidro lipidnu barijeru, vidljivo poboljšava elastičnost i mekoću te intenzivno regenerira kožu i ublažuje iritacije. Sadrži glicerin. Ne izaziva iritacije, izrazito nježno čisti i ne isušuje kožu. U dodiru s vodom pretvara se u bogatu pjenu. Ne sadrži parabene.

Ziaja creamy shower soap Silk – Gel za tuširanje na bazi proteina svile
Pakiranje: 500 ml | Prep. MPC: 24,90 kn

Kremasti gel za tuširanje na bazi proteina svile s mirisom ljiljana, orhideje i pasiflore.
Proteini svile aktivno hidratiziraju i regeneriraju kožu. Vraćaju koži mekoću, elastičnost i sjaj. Štite protiv negativnih vanjskih faktora. Nježno čisti i ne isušuje kožu. U dodiru s vodom pretvara se u bogatu pjenu. Ne sadrži parabene.

 

Comments are closed.