stigli su novi proizvodi za lice iz gdanskin linije!

Na policama dm drogerija od sada možete pronaći tri nova proizvoda iz GdanSkin linije! Već postojeća družina proizvoda za tijelo obogaćena je proizvodima za njegu lica – dnevnom kremom za lice, serumom protiv bora i maskom za lice i tijelo.

Linija za lice, kao i linija za tijelo, namijenjena je suhoj i vrlo suhoj pa čak i dehidriranoj koži. Optimalno vlaženje kože sastoji se u opskrbi kože sastojcima koji vežu vodu, jačaju njezinu obrambenu barijeru i učinkovito zadržavaju vodu u epidermi, a upravo to su karakteristike naših novih proizvoda.

Dnevnu kremu mogu koristiti svi sa 17 ili više godina, a namijenjena je suhoj, vrlo suhoj i dehidriranoj koži. Učinkovito i dugotrajno hidratizira kožu, regenerira hidrolipidnu barijeru epiderme i sprječava transepidermalni gubitak vlage. Također, zaglađuje bore i štiti kožu od fotostarenja, pruža svjež i zdrav izgled te blistavi sjaj. Od ostalih karakteristika, valja spomenuti kako krema umiruje iritacije, posvjetljuje ten, korigira nepravilnosti te vraća koži mekoću i fleksibilnost, a isto tako sadrži SPF 15 za umjerenu zaštitu kože od UVB i UVA zraka.

Serum/booster za lice namijenjen je svima sa 25 ili više godina sa suhom i vrlo suhom kožom. Ima inovativnu formulu sa izuzetnim hidratantnim i anti-age učinkom za glatku i
pomlađenu kožu. Proizvod se može koristiti kao serum (samostalno ili kao priprema za nanošenje kreme) ili kao booster u kombinaciji s dnevnom ili noćnom kremom (3-4 doze seruma pomiješane s kremom). Već nakon prvog korištenja, koža je učinkovito hidratizirana, a dugotrajnim korištenjem, bore se reduciraju i zaglađuju, koža vidljivo zaglađuje te se obnavlja njena prirodna čvrstoća i elastičnost.

Hidrogelna umirujuća i hidratantna maska za lice i tijelo namijenjen je suhoj i vrlo suhoj koži, 17+. Maska je prozirna i u obliku gela, a ne sadrži mast te se brzo upija u kožu.
Maska dubinski hidratizira epidermu, umiruje iritacije i pruža olakšanje nadraženoj koži te učinkovito reducira i umiruje crvenilo.

Comments are closed.