Clarus Acta

Timski rad, dugogodišnje iskustvo osnivača i zaposlenika jamče ispunjavanje visoko postavljenih ciljeva.

Timski rad

Clarus Acta

Tvrtka Clarus Acta d.o.o. je privatna tvrtka osnovana s ciljem distribucije visokokvalitetnih i cjenovno pristupačnih kozmetičkih proizvoda. Iako postoji tek od 2010. godine njezin zaštitni znak su znanje i iskustvo udruženo sa mladenačkim poletom i željom za stalnim napredovanjem u svim segmentima.

Prepoznatljiva ljudska nota u komunikaciji sa klijentima, profesionalnost, pozitivan i partnerski pristup, k jasnom cilju usmjereni zadaci te individualni dugoročni marketinški koncept prilagođen specifičnostima i zahtjevima svakog partnera i potrošača osnovne su smjernice tvrtke. Timski rad, dugogodišnje iskustvo osnivača i zaposlenika jamče ispunjavanje visoko postavljenih ciljeva. Usavršavanje na dnevnoj bazi i prilagođavanje novonastalim situacijama u cilju maksimalne učinkovitosti i učvršćivanja postojećih tržišnih pozicija naš je stalni pokretač.

Poslovni rezultati koje Clarus Acta postiže od prvog dana svog postojanja potvrđuju njezinu prepoznatljivost na tržištu, a ujedno i ispravnost njezinih usmjerenja.

Jasna Kačar, Direktorica @ Clarus Acta d.o.o.


 

 

ZIAJA – ZAJAMČENA KVALITETA


 

 

Proizvodi