nova gdanskin linija!

Povodom 30. rođendana Ziaja je lansirala GdanSkin liniju nadahnutu jedinstvenom arhitekturom Gdanska, njegovim položajem na Baltičkom moru te vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja. To je grad koji u sebi uspješno spaja moderno s tradicionalnim, prirodu i znanost, pa ne čudi da je upravo u Gdansku, davne 1989. godine započela uspješna Ziaja priča.
Formule GdanSkin proizvoda prate aktualne globalne trendove u kozmetičkoj industriji i fokusirane su na bio-fermentima koji štite i jačaju prirodnu floru kože, hidratiziraju i zaglađuju kožu, a idealni su za njegu suhe i dehidrirane kože.

Voda ima veliku važnost za zdravlje i ljepotu kože. Dublji slojevi kože sadrže oko 50-70% vode. U vanjskim slojevima kože, nivo vode pada, kao rezultat prirodnog procesa isparavanja, pa posljednji slojevi kože sadrže svega oko 13% vode. Već mali nedostatak vode u koži, može dovesti do poremećaja u njenoj pravilnoj hidrataciji. Suha i / ili dehidrirana koža nije elastična, hrapava je, sklona iritacijama i borama, a često je prati osjećaj zatezanja i nelagode. Optimalno vlaženje kože sastoji se u opskrbi kože sastojcima koji vežu vodu, jačaju njezinu obrambenu barijeru i učinkovito zadržavaju vodu u epidermi. GdanSkin linija temelji se na troslojnom procesu hidratacije koji osigurava optimalnu razinu vlažnosti kože zbog čega ona postaje dubinski hidratizirana, meka i elastična te zaštićena od prekomjernog isušivanja.

Proizvodi iz ove linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje, dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), ljekovitog sipana i fermentirani minerali (cinka, bakra, magnezija, željeza i silicija) jačaju kožu te joj pružaju umirujući i regenerativni učinak. Liniju odlikuje jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija, nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja. Dizajn ambalaže je vrlo jednostavan i privlačan, a na njemu možete pronaći najprepoznativljije arhitektonske simbole grada Gdanska.

U ponudi su osvježavajuća spa relax kupka gel, uljni piling za tijelo koji sadrži mrvice ljuski školjki Sv. Jakova, prirodni šećer te kristale soli i hidratantni balzam za tijelo i krema za ruke koji sadrže iluminizirajuće minerale koji koži daju blistav izgled i prekrasan sjaj.

Proizvode možete pronaći u svim dm prodavaonicama po vrlo atraktivnim cijenama.

Comments are closed.