neodoljiva ljetna ponuda

Kako bi Vaša koža i tijekom ljetnih mjeseci zablistala u punom sjaju, potrebna joj je pravilna njega i hidratacija. Ziaja proizvodi za njegu lica prepoznati su kao vrhunski proizvodi na bazi pomno biranih prirodnih sastojaka, koji u sebi uspješno spajaju tradicionalna znanja i inovativne tehnologije, a istodobno ruše predrasude da kvalitetna kozmetika, mora nužno biti i skupa.
Ziaja u ponudi ima široku paletu proizvoda za njegu lica za sve tipove kože koji u potpunosti udovoljavaju specifičnim potrebama pojedinog tipa kože, te istodobno osiguravaju vrhunsku njegu i prekrasan izgled.

Od 16.06.-30.06.2016. samo u dm prodavaonicama potražite promotivna 1+1 pakiranja iz linija Sensitive skin i Manuka Tree po vrlo atraktivnim cijenama.

Ziaja Sensitive skin dnevna ili noćna krema 50ml krema + Ziaja Sensitive skin micelarna otopina gratis (mpc: 49,90kn).

Ziaja Sensitive skin linija posebno je prilagođena potrebama osjetljive kože lica i tijela, jer ne sadrži silikone, mineralna ulja, parfeme, parabene i alkohol. Svi proizvodi su hipoalergeni i s minimalnim sadržajem konzervansa.

 

Ziaja Manuka Tree dnevna ili noćna krema 50ml + Manuka Tree tonik za čišćenje lica gratis (mpc: 44,90kn)

Iako se tip masne i mješovite kože najčešće povezuju s mladenačkom dobi, čak 30% populacije u rasponu od srednje do starije dobi ima masnu i mješovitu kožu. Ziaja Manuka Tree linija nudi rješenje za probleme masne i mješovite kože za sve dobi (od mladenačke do zrele i starije dobi).

 

Od 01.07.-15.07.2016. samo u dm prodavaonicama potražite promotivna 1+1 pakiranja iz linija Jasmin i Kozje mlijeko po vrlo atraktivnim cijenama.

Ziaja Jasmin dnevna ili noćna krema 50ml krema + Ziaja serum protiv bora 30ml gratis (mpc: 48,90kn).

Anti-age formula s jasminom, hijaluronskom kiselinom, kalcijem i mikrokolagenom, namijenjena je za njegu suhe i zrele kože.

 

Ziaja Kozje mlijeko dnevna ili noćna krema 50ml + Kozje mlijeko krema oko očiju gratis (mpc: 34,90kn).

Glavni sastojak protein kozjeg mlijeka, sadrži vitamine A i E, te minerale koji povećavaju elastičnost i poboljšavaju strukturu kože te zaglađuju bore. Za njegu normalne i suhe kože.

Comments are closed.